Derya Baykal TON BALIKLI SALATA
MALZEMELER
½ KG. AYIKLANMIŞ BEZELYE
4-5 DAL TAZE SOĞAN
1 AVUÇ DOĞRANMIŞ MAYDONOZ
2 ÇORBA KAŞIĞI ZEYTİNYAĞ
2 SU BARDAĞI SU
TUZ
KARABİBER
YAPILIŞI
ZEYTİNYAĞ TAVADA ISITILIR.İNCE DOĞRANMIŞ SOĞAN EKLENİP,SOTELENİR.2 SU BARDAĞI SU KAYNATILIR.BEZELYELER TUZ KARABİBERLE 5-6 DAK.HAŞLANIR SÜZÜLÜR.DOĞRANMIŞ MAYDONOZ KARIŞTIRILIR. ÜSTÜNE SOTELENMİŞ SOĞAN İLAVE EDİLİR.ÜZERİNE TON BALIKLAR SERPİLİR
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder