Derya Baykal NARENCİYE REÇELİ
MALZEMELER
2 GRYFURT
3 PROTAKAL
1 LİMON
2 PARÇA LİMON TUZU
YARIM LİMON SUYU
10 BARDAK SU
2 KİLO TOZ ŞEKER
YAPILIŞI
NARENCİYELERİN KABUKLARININ TURUNCU KISMI RENDELENEREK TEMİZLENİR.KUŞ BAŞI OLARAK DOĞRANIR. 10 BARDAK SUYUN İÇİNE KONULARAK 1 GÜN BEKLETİLİR.
2.GÜN 45 DAKİKA KAYNATILIR.
3.GÜN İKİ KİLO TOZ ŞEKER İLAVE EDİLİR.KAYNATILIP İNMESİNE YAKIN LİMON TUZU VE LİMON SUYU İLAVE EDİLİR.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder